Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest X. bezirk - Hölgy utca

42 m2Wohnfläche 2 Zimmer
36 490 000 HUFKaufpreis
370496ID nummer
Weitere Informationen

Blick auf den Garten Ansicht

Erneuert Zustand

Tégla Struktur

Gas (Konvektor) Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage Ground floor

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1924 Baujahr

Osten Orientierung

ELADÓ KÉT HÁLÓSZOBÁS TÉGLALAKÁS KOBÁNYA ALSÓ ÉS FELSŐ VASÚTÁLLOMÁS MELLETT!!!!!!

Megvételre kínálok egy 42 m², keleti fekvésű, belülről felújított, 2 szobás, földszinti lakást, egy 22 lakásos társasházban, Kőbánya frekventált részén.

A társasház két épületből áll, ez az ingatlan az utcafronttól távolabbi épületben van, így nincsen utcára nyíló ablaka! A társasház az 1930-as években épült téglából, 60 centis falai vannak, illetve műanyag nyílászárók, így igazából szigetelésre nincs szükség. Természetesen a lakásban vasbeton födém található. A fűtésért gázkonvektor, plafonra szerelt infrapanel és egy hűtő-fűtő klíma felel, a melegvizet pedig villanybojler biztosítja.

A társasházba belépve pár lépcsőfokon jutunk fel a földszintre. A lakás előtt van egy kis kert rész amire van egy kertész, ami az alapító okirat szerint ehhez az ingatlanhoz tartozik. Az épület túlsó oldalán egy 10 m² kulccsal zárható pincerész, ami a tulajt illeti. A lakásba belépve rögtön a konyhában találjuk magunk, balra egy óriási szoba található, jobbra egy kicsit kisebb szoba, a konyha másik végében pedig egy fürdő es egy WC. Az infrapanelek a fürdőben és a konyhában találhatóak, klíma a nagyobb szobában, konvektor mindkét hálóban van természetesen. A víz a közös költség részét képezi, de be lehet kötni természetesen külön mérőt is hozzá.

Az ingatlan Kőbánya biztonságos, frekventált helyén található, jó szomszédságban. 10 perces séta távolságon belül található Kőbánya ALSÓ és FELSŐ vasútállomás is, villamosok közül a 3, 28, 37, 62, buszok közül a 9, 28, 162, 262, 185, 217, 95, 195, 117, 151 mind elérhető ezen a távolságon, nincs olyan pontja Budapestnek ahova 30 perc alatt ne lehetne eljutni tömegközlekedéssel. Természetesen pár perc sétára van több bevásárlási lehetőség, optika, patika, egészségügyi központ és iskola is, de szerencsére autóval is jól közlekedhető a környék és az utcában INGYENES A PARKOLÁS!

Az ingatlant csak ajánlani tudom, akár egyedülállónak, akár 3 személyes kis családoknak, idősnek vagy fiatalnak egyaránt.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Az alaprajzok természetesen csak illusztrációk. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L.
Szalma Orsolya

Szalma Orsolya
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-779- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - O-D Family Ingatlan
+36-30-779-1310

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien