Flat (brick) For sale Budapest X. district - Maglódi út

38 m2Space 1 Rooms
27 900 000 HUFPrice
370200ID number
Other data

Garden view View

To be renovated Condition

Brick Structure

Gas (convector) Heating

Full comfort Comfort

Garage/parking space buy Parking

Floor 3

Top floor

No exist Elevator

Good Public transport

No American kitchen

No exist Access to the garden

1970 Year of construction

Common cost 21 000 HUF

Southwest Orientation

ELADÓ, FELÚJÍTANDÓ, ZÖLDRE NÉZŐ, III. EMELETI KIS LAKÁS A MAGLÓDI ÚTON!!!

38 nm, 1 szoba, 3.em, 27,9 MFt

Az eladó ingatlan egy 6 lépcsőházból álló épületegyüttesben található, ami egy ősfás zöld parkot ölel körbe. Az automata, távirányítóval nyitható kapuval lezárt kertbe két oldalról lehet bemenni, az itt lakók a kerten belül parkolhatnak. Az infrastruktúra jó, a Maglódi úton közlekedő villamosokkal és buszokkal könnyen eljuthatunk a város nagyobb csomópontjaihoz. A közvetlen közelben megtalálható Lidl, benzinkút, középiskola, és óvoda is.

A felújítandó, 1 szobás, világos, utcára, de mégis zöldre néző lakás, a társasház 3. emeletén található, zárt, világos, tiszta lépcsőházból közelíthető meg. Lift nincs az épületben, kaputelefon szolgálja az itt lakók kényelmét. A házat folyamatosan karban tartják, a tető új, a nyílászárókat kicserélték, jelenleg a külső falak renoválása zajlik.
A lakásba új, hőszigetelt nyílászárók kerültek beszerelésre, melyek a parkra, fákra, zöld lombokra néznek. Új (tehát nullás fogyasztású) gáz- és villanyóra lett beszerelve a közelmúltban, mely utóbbi H tarifára bővíthetően van kiépítve. Műszakilag még a villany-, és a vízhálózat felújításra szorul, a gázrendszer működik, de lehet modernizálni, továbbá a falakat glettelni és festeni kell, a burkolatok jó állapotban vannak, ízlés szerint cserélhetők, a parketta egy csiszolás, lakkozás után remekül használható. A lakásban van saját, de nem hitelesített vízóra.

A lakáshoz, a kerten belüli autóbeálló igényelhető, ami folyamatban van, egyébként a parkolás a ház előtt ingyenes. A közös költség 21.000 Ft, melyből jelentős rész a felújítási alap.
Szalma Orsolya

Szalma Orsolya
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-779-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - O-D Family Ingatlan
+36-30-779-1310

Send a message

Call me back

Similar properties