公寓房(砖头) 出卖 Budapest X. 市区 - Maglódi út

38 m2面积 1 房间
27 900 000 HUF价格
370200识别码
更多信息

外面是园子 风景

待翻新 状态

Tégla 架构

燃气(对流式) 暖气

deplin confort 舒适感

可以买车库位/泊车位 停车

几层 3

顶层

没有 电梯

Bun 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1970 修建年

公关费用 21 000 HUF

Délnyugat 方向

ELADÓ, FELÚJÍTANDÓ, ZÖLDRE NÉZŐ, III. EMELETI KIS LAKÁS A MAGLÓDI ÚTON!!!

38 nm, 1 szoba, 3.em, 27,9 MFt

Az eladó ingatlan egy 6 lépcsőházból álló épületegyüttesben található, ami egy ősfás zöld parkot ölel körbe. Az automata, távirányítóval nyitható kapuval lezárt kertbe két oldalról lehet bemenni, az itt lakók a kerten belül parkolhatnak. Az infrastruktúra jó, a Maglódi úton közlekedő villamosokkal és buszokkal könnyen eljuthatunk a város nagyobb csomópontjaihoz. A közvetlen közelben megtalálható Lidl, benzinkút, középiskola, és óvoda is.

A felújítandó, 1 szobás, világos, utcára, de mégis zöldre néző lakás, a társasház 3. emeletén található, zárt, világos, tiszta lépcsőházból közelíthető meg. Lift nincs az épületben, kaputelefon szolgálja az itt lakók kényelmét. A házat folyamatosan karban tartják, a tető új, a nyílászárókat kicserélték, jelenleg a külső falak renoválása zajlik.
A lakásba új, hőszigetelt nyílászárók kerültek beszerelésre, melyek a parkra, fákra, zöld lombokra néznek. Új (tehát nullás fogyasztású) gáz- és villanyóra lett beszerelve a közelmúltban, mely utóbbi H tarifára bővíthetően van kiépítve. Műszakilag még a villany-, és a vízhálózat felújításra szorul, a gázrendszer működik, de lehet modernizálni, továbbá a falakat glettelni és festeni kell, a burkolatok jó állapotban vannak, ízlés szerint cserélhetők, a parketta egy csiszolás, lakkozás után remekül használható. A lakásban van saját, de nem hitelesített vízóra.

A lakáshoz, a kerten belüli autóbeálló igényelhető, ami folyamatban van, egyébként a parkolás a ház előtt ingyenes. A közös költség 21.000 Ft, melyből jelentős rész a felújítási alap.
Szalma Orsolya

Szalma Orsolya

随时给我们打电话

+36-30-779- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - O-D Family Ingatlan
+36-30-779-1310

發送信息

请给我回电话

相似的房产